Gouden ringen, het perfecte geschenk

Komt er een verjaardag aan? Of vier je binnenkort een jubileum? Dan kun je niet volstaan met een bosje bloemen. Je wilt je partner laten zien hoeveel je van hem of haar houdt en daar hoort een persoonlijk cadeau bij. Wil je echt eens uitpakken, dan is een gouden ring een perfecte oplossing. Gouden ringen zijn sierlijk, zijn iets wat vrouwen altijd kunnen dragen en kunnen combineren met hun outfit, en de ringen zijn ook nog eens relatief waardevast. Niet alleen dat: De waarde van de ring kan stijgen wanneer de goudprijs verder stijgt. Een goede investering dus!

gouden ring

Gouden ringen uitzoeken voor jouw partner

Een gouden sieraad is een perfect geschenk wanneer je echt eens je boekje te buiten wilt gaan. Het voordeel is dat er veel verschillende opties zijn. Voor sommige mannen is dat ook direct het nadeel. Je wilt immers wel een sieraad kopen dat bij jouw partner past en daarvoor heb je een goed inzicht in haar smaak nodig.

Witgouden ringen, geelgoud of roodgoud, het zijn drie uiteenlopende mogelijkheden. Dat is slechts het begin. Er zijn verschillende vormen voor de ringen en sommige ringen zijn veel breder dan andere ringen. Het uitzoeken van de grootste ring is een optie, maar wanneer jouw partner redelijk dunne vingers heeft, zal de gouden ring niet fraai staan. Daarom is het beter om eerst even te kijken naar de sieraden die zij heeft. Zijn er sieraden die jouw partner dagelijks draagt? Dan is het verstandig om jouw keuze daarop aan te passen. Enerzijds omdat je weet dat zij die ringen graag draagt, anderzijds omdat de ringen wel moeten matchen. Anders staat het natuurlijk nog steeds een beetje vreemd.

Investeren in een gouden ring

Een gouden ring van Baunat aanschaffen voor je partner is investeren op twee manieren. Allereerst weet een vrouw direct hoe hoog je haar waardeert wanneer je haar een sieraad geeft van grote waarde. Ook wanneer ze dit niet direct toegeeft, is het een gebaar dat ervoor zorgt dat zij zich gewaardeerd voelt. Dat is handig, want dit krijg je ongetwijfeld op een manier terug.

Het grote voordeel is dat investeren in goud een relatief zekere investering is. Andere cadeaus verliezen hun waarde grotendeels of volledig. Bij gouden ringen is dat niet het geval. Je houdt immers altijd het gewicht in goud en de eventuele diamanten die op de ring aanwezig zijn. Dat is waardevast. De goudprijs schommelt, maar het is niet zo dat je honderden euro’s aan waarde verliest binnen korte tijd. Zo volatiel is de prijs van goud namelijk niet.

Zorg er wel voor dat de ring goed beschermd kan worden wanneer deze niet gedragen wordt. Een sieradenkistje met een stevig slot is een goede optie om alle sieraden goed te bewaren. Heeft jouw partner die nog niet, maak haar dan helemaal gelukkig door dit direct voor haar te regelen. Zo kan de gouden ring veilig bewaard worden naast de eventuele erfstukken vanuit de familie, of andere kostbaarheden die op een veilige plek opgeslagen moeten worden.

Leave a Reply