Feestje in het vooruitzicht? Draag mooie pochetten

Als u graag netjes gekleed gaat, maakt een pochet het plaatje compleet. Het is een vierkante doek, die opgevouwen in het borstzakje van een jas of overhemd zit. pochetten werden vroeger als zakdoek gebruikt, en meer gezien als gebruiksobject. Tegenwoordig is het een stijlvol accessoire in de herenmode. Het maakt een outfit net wat specialer, en geeft een chique uitstraling. Ze zijn daarom ideaal voor als u een feestje in het vooruitzicht heeft, en wat netter gekleed wilt zijn.

Het essentiële belang van een goede lengte van uw das

Hoe werden pochetten vroeger gebruikt?

Het pochet is ontstaan vanuit de zakdoek, die verstopt zat in de broekzak. In die tijd waren pochetten absoluut geen mode item. Het diende meer als functioneel voorwerp. Pas later in de 20ste eeuw werd een pochet in de borstzak gedragen als een net accessoire. Er kwamen allerlei stoffen en patronen op de markt. Alleen de mensen met geld, konden toen een pochet betalen.

Alle kleuren van de regenboog

Een pochet is te krijgen in alle kleuren van de regenboog. Veilig effen tot uitbundige kleuren. Ook printjes ziet u tegenwoordig veel terug, zodat u het pochet goed kunt afstemmen op de rest van de kleding garderobe. Een fel gekleurd pochet doet het altijd goed bij een effen maatpak. Leuk om iemand mee te verassen. En misschien wel een nieuwe aanvulling in de kledingkast.

Draag een prachtig overhemd met Dubbele manchet 1

Diverse pochetten van hoogwaardige kwaliteit

Bij overhemden.com vind u diverse pochetten van hoogwaardige kwaliteit, die passen bij uw kleding. Ze zijn verkrijgbaar in katoen, linnen of zijde. De keuze is aan u. Voor een casual look kunt u het beste voor een katoenen of linnen pochet kiezen. Die zijn ook wat goedkoper. Zijde glimt wat meer en heeft een luxere uitstraling. Uitermate geschikt voor een feest of speciale gelegenheid.

Oefening baart kunst

U kunt een pochet op verschillende manieren vouwen. Niet iedereen heeft hier ervaring mee. Begin met de Classic Fold. Een stijlvolle oplossing die gemakkelijk uit te voeren is. Want oefening baart kunst. Voor u het weet, heeft u de slag te pakken, en creëert u De Roos als pochet.

Leave a Reply