Armbandjes mode trends voorjaar 2019

Armbandjes, ik denk dat ik er inmiddels wel een stuk of 100 van bezit. Ieder jaar veranderen de trends wel weer op armbandjes vlak. En armbandjes zijn niet duur doorgaans, dus in de loop der jaren spaart dit zichzelf op als het ware. Enfin, in dit artikel wil de meest belangrijke twee trends van dit jaar gaan bespreken: leren armbandjes en Ibiza stijl armbanden. Dit zullen de twee meest geziene armbandjes types gaan worden dit jaar, en indien je wilt besparen beter om nu al in te gaan slaan want de prijzen liggen nu nog laag.

armbandjes

Laten we beginnen met de leren armbandjes. Leren armbandjes zijn uitermate flexibel te combineren met vrijwel alle mogelijke outfits. Je hoeft dus eigenlijk nooit te vrezen voor een fashion flater met leren armbanden. Om die reden bevelen we dit aan met name voor de mannen die toch vaak moeite hebben om accessoires op een juiste wijze te combineren met de outfit. Leren armbandjes zijn die niet duur, vooral van echt leer? Nee, dat was voorheen wellicht zo, maar bij webwinkels zoals ikbensieraden kun je deze al voor minder dan een tientje op de kop tikken.

Dan trend twee. Ibiza armbandjes. Iedereen heeft natuurlijk wel eens gehoord van dit Spaanse eiland. Ook dit jaar weer populair als vakantie bestemming zijnde. Maar wist je dat er ook Ibiza kleding en accessoires zijn? En dat deze enorm hip zijn en de laatste jaren daardoor in opkomst? Wat is er zo anders aan dit Spaanse eiland? Nou, ze hebben hier een enorme enclave aan hippies en boheemse individuen. En die brengen een hele unieke stijl met zich mee. Met name op accessoires vlak zijn er super leuke armbandjes en oorbellen te verkrijgen. Moet je helemaal naar Ibiza afreizen om deze aan te schaffen? Nee hoor, tegenwoordig gewoon makkelijk te verkrijgen via ikbensieraden.nl. Ibiza armbandjes zijn super leuk om te dragen wanneer je bijv. bij goed weer een terrasje pakt in Nederland, of natuurlijk op vakantie op een van de Spaanse of wellicht Griekse eilanden.

Leave a Reply